Nacházíte se zde: Rhino3D.cz > Články > Tiskové zprávy > Oficiální vydání T-Splines pro Rhino 4.0


Oficiální vydání T-Splines pro Rhino 4.0

Publikováno: 21.9.2007 | Autor: Jan Slanina | Rubrika: Tiskové zprávy | Komentáře: 1 - Doporučit

T-Splines oficiální uvedení - ikonaSpolečnost T-Splines, Inc. dnes oznámila vydání T-Splines 1.0 pro Rhinoceros 4.0. T-Splines je zásuvný modul, který usnadňuje tvorbu přesných organických modelů pro komplexní tvarové návrhy v architektuře, animaci, průmyslovém designu a v lodním, automobilovém a leteckém průmyslu.

Představujeme T-Splines 1.0 pro Rhinoceros 4.0

T-Splines nabízí designérům, architektům a konstruktérům organické modelování v Rhinu

T-Splines pro Rhino 4 logo

18 září 2007
PROVO, UT
– Společnost T-Splines, Inc. dnes oznámila vydání T-Splines 1.0 pro Rhinoceros 4.0. T-Splines je zásuvný modul, který usnadňuje tvorbu přesných organických modelů pro komplexní tvarové návrhy v architektuře, animaci, průmyslovém designu a v lodním, automobilovém a leteckém průmyslu. T-Splines 1.0 pro Rhino jsou k dispozici na domovské stránce www.tsplines.com a u hlavních prodejců Rhina.

T-Splines pro Rhino umožňuí designérům vytvářet snadno složité organické tvary ze vstupních křivek, polygonových sítí nebo NURBS ploch. T-Spline modely se liší od ostatních nových technologií tím, že jsou 100% kompatibilní s NURBS, standardním formátem pro výrobu a CAD. Protože T-Spline modely mohou být stejně přesné jako NURBS, můžete pomocí volné deformace T-Spline ploch (bez ohledu na to, zda jsou spojené nebo jakkoliv složité) vytvářet hladké a komplexní objekty volného tvaru.

“T-Splines for Rhino otevřely dveře organickému modelování. Pomocí T-Splines jsme navrhnuli a vytvořili složité organické profukty za polovinu času, jaký by nám zabraly dříve používané metody,” říkád Ricardo Amaral, majitel Modellisticy, brazilské společnosti, která se zabývá rapid prototypingem.

“T-Splines na rozdíl od Sub-D ploch (subdivisopn surfaces) řeší problém nabídky organickýxh modelovacích nástrojů při současném zachování detailů a přesnosti technologie NURBS,” říká Robert McNeel, president společnosti Robert McNeel & Associates. “T-Splines je perfektním organickým doplňkem pro modelovací program Rhino, protože je dobře integrován do jeho rozhraní a datového formátu.”

Modeláři mohou od T-Splines očekávat moho přínosů, včetně

  • Snadný import polygonových a subdivision surface modelů. Lehké polygonové modely můžete snadno převést do průmyslově vyrobitelných T-Spline modelů kliknutím jednoho tlačítka.
  • Široký rozsah použití. Architektura, animace, loďařství, průmzslovýdesign, spotřebitelské produkty, automobilový a letecký průmysl, výroba forem a hračkářský průmysl - zde všude lze T-Splines s úspěchem použít.
  • Hladké plochy bez mezer při jakékoliv složitosti modelu. T-Spline plochy jakékoliv složitosti neobsahují mezery a jsou navzájem hladce návazné. Díky tomu jsou ideální pro detail průmyslový design, analýzu a výrobu.
  • Kompatibilitu s NURBS. Všechny T-Spline modely jsou 100% kompatibilní a NURBS a všechny nestříhané NURBS plochy lze přesně převést na T-Spline.
  • Hodnotu. Zásuvný modul si mohou všichni uživatelé Rhina zakoupit za speciální zaváděcí cenu 7.935,- Kč bez DPH.

“Technologie T-Splines dovoluje designérům, aby se oprostili od tradičních omezení NURBS modelování. T-Splines nabízí novou úroveň kontroly nad celou plochou, kterou nenajdete ani v mnohonásobně dražších produktech,” říká Matt Sederberg, CEO T-Splines, Inc.

Případové studie, tutoriály, videa, bezplatnou 15-denní zkušební a další informace naleznete na domovské stránce www.tsplines.com.

Ceny modulu T-Splines (ceny jsou uvedeny bez DPH)

Produkt si můžete zakoupit kliknutím na jeho název v následující tabulce prostřednictvím našeho internetového obchodu www.3dshop.cz

Produkt Slevněná cena Běžná cena Ušetříte Platí do
T-Splines pro Rhino 4.0 Commercial 7.935 10.240 2.060 1. ledna 2008
T-Splines pro Rhino 4.0 Commercial - plovoucí licence - 13.360 - -
T-Splines pro Rhino 4.0 Educational - 4.099 - -
T-Splines pro Mayu 7.0 - 8.5 Commercial - 8.180 - -

 

Prohlédněte si videa k T-Splines

Zajímá vás, jak se s T-Splines modeluje a co s nimi dokážete? Prohlédněte si následující videa:


Šest pracovních postupů v T-Splines


Úvod do modelování v T-Splines


Návod - modelování sedačky do auta (box modeling)


Návod - modelování hrnku (box modeling)


Import low-poly modelu přes OBJ (využití N-gonů) )

TSplines pro Rhinoceros 4.0

Ukázka modelů vytvořených v T-Splines pro Rhino 4.0

Prsten vytvořený v T-Splines pro Rhino 4Model hračky v TSplines pro Rhinoceros 4.0

Související odkazy

Související články

Nahoru ↑

Diskuse k článku

  • [1] Petull – 25. 09. 2007, 02:10

    reagovat

    Výborný článok ako vždy.
    Ja sa s T-Splines hrám už od počiatku, ale stále som z toho trošku "mešuge". :-(